Tempeh
Tempeh of tempé, wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Het heeft weinig smaak, maar absorbeert net als tofu smaken, waardoor het een mooie aanvulling op elke maaltijd. Tempeh wordt veel gebruikt in de Indische, Indonesische en de Surinaamse Javaanse keuken en is tevens een populair ingrediënt onder de vegetariërs en veganisten. Het is ruim een week goed houdbaar in de koelkast, maar invriezen kan ook.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.