Takuan
Takuan is een ingemaakte Japanse gele rettich/radijs en de smaak is vrij zoetig. Takuan wordt in Japan meestal aan het eind van een maaltijd gegeten om de spijsvertering te bevorderen. Ook wordt het gebruikt in sushirollen als vulling soms in combinatie met avocado. Takuan is in de Koreaanse keuken ook vrij populair en wordt gebruikt als vulling in gimbap (zeg maar Koreaanse sushi). Na het openen van de verpakking, de takuan in de koelkast bewaren en is in de koelkast zeker wel maanden goed houdbaar.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.