Sojasaus
Sojasaus wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen, graan, water en zout. Wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken en in sommige gerechten in de Westerse keuken. Sojasaus light wordt meer voor de smaak en minder voor de kleur toegevoegd in gerechten. De smaak is vrij zoutig. Sojasaus dark daarentegen wordt zowel voor de smaak als voor de kleur toegevoegd in gerechten. Wel minder zout vergelijkbaar met de light versie. Na opening van de fles in de koelkast bewaren.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.