Rawit peper
Rawit pepers zijn kleine dunne pepertjes. Ze zijn vrij scherp en het maakt niet uit of ze groen, rood of oranje van kleur zijn. Gebruik ze daarom met mate. Rawit pepers worden gevijzeld in vooral Indische boemboes of verwerkt in Thaise currypasta’s. Ook kun je ze meefruiten in een gerecht of verwerken in dressings. Ze doen het een week of 1 ½ vrij goed in de koelkast, maar voor een langere houdbaarheid kun je ze beter in de vriezer bewaren.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.