Pan witte maismeel
Pan witte maismeel is voorgekookte maismeel en wordt veelal gebruikt in de Zuid-Amerikaanse keuken. In landen zoals Venezuela en Columbia is dit meel zeer populair voor het maken van arepas. Een arepa is een Zuid-Amerikaans maïsbroodje dat zowel met een hartige als met een zoete vulling wordt genuttigd tijdens het ontbijt, als snack of tussendoortje. Dit meel blijkt ook ideaal te zijn voor mensen die glutenvrij eten, aangezien het geen gluten bevat. Goed afgesloten in de verpakking is dit meel op een koele, droge en donkere plek vrij lang houdbaar.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.