Koreaanse rode bonenpasta
Dit is een rode bonenpasta en is een Koreaans merk. Het wordt gemaakt van rode aduki bonen en er zitten ook kleine stukjes Chinese wasterkastanjes in verwekt. Rode aduki bonen worden in Aziƫ veelvuldig verwerkt in zoete desserts. Deze ingeblikte versie is mierzoet en dien je het met mate te gebruiken. Meestal is het zo dat je gedroogde adukibonen minstens 24 uur moet wellen in koud water en na het wellen kun je het pas gaarkoken (best wel een lang proces). Ik moet eerlijk bekennen dat deze ingeblikte versie erg goed is qua smaak en kwaliteit en dat je het wellen en koken achterwege kunt laten. Als je bijvoorbeeld rap een dessert wilt maken dan kan deze ingeblikte versie superhandig zijn.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.