Gochujang
Gochujang is een heerlijke Koreaanse rode gefermenteerde chilipasta die wordt gemaakt van rode pepers, kleefrijst en sojabonen. De smaak is bovenal scherp en deze pasta is onmisbaar in de Koreaanse keuken. De scherpte van de pasta geeft veel Koreaanse gerechten die typische Koreaanse smaak. Koreanen gebruiken gochujang veelvuldig in marinades, dressings, stoofpotjes en soepen. Na de verpakking te hebben geopend, maanden houdbaar in de koelkast.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.