Gefermenteerde chili tofu
Gefermenteerde chili tofu zijn blokjes ingemaakte tahoe met chili. Zo uit het potje is het niet gangbaar om het te eten, maar er zijn ‘die hards’ die het wel doen. In de Chinese keuken wordt het vooral verwerkt in geroerbakte Chinese waterspinazie. Het is aan de zoutige kant en vaak hoef je geen zout meer toe te voegen aan het gerecht. Ook is het vrij dominant qua smaak en wordt daarom met mate gebruikt (meestal 1-2 blokjes per groentegerecht). Na het potje te hebben geopend s.v.p. in de koelkast bewaren en is vervolgens in de koelkast nog 7-8 maanden tot max. een jaar goed houdbaar.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.