Gedroogde mandarijnschil
Gedroogde mandarijnschil of te wel chen pi wordt veelvuldig gebruikt in de Chinese keuken voor medicinale doeleinden, maar ook in Chinese gerechten. Voor gebruik dien je het eerst te weken in heet water. Vervolgens kun je het in stukjes of reepjes snijden en verwerken in bijvoorbeeld roerbakgerechten. Deze schil wordt ook gebruikt bij het maken van Chinese thee eieren. Gedroogde mandarijnenschil luchtdicht in de verpakking is op een koele, droge en donkere plek superlang houdbaar.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.