Da Bi
Da Bi van het merk Lakovo zijn reepjes varkenshuid. Te vinden in het vriesvak in de toko’s. Deze reepjes worden veel gebruikt in de Vietnamese keuken om bijvoorbeeld Nem Chua (gefermenteerde worst) te maken. Voor gebruik kun je het beste de reepjes varkenshuid eerst ontdooien en kun je het met een scheutje azijn circa 7 minuten koken. Vervolgens moet je het in een vergiet spoelen onder stromend koud water, knijp daarna met je handen al het vocht eruit en tot slot is het belangrijk om het droog te deppen met keukenpapier. Na dit proces kan het gemengd worden met de overige ingrediënten bij het maken van Nem Chua. Raadzaam is om Da Bi na het ontdooien niet terug in de vriezer te doen.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.