Chu hou saus
Chu hou saus is een Kantonese gefermenteerde sojabonenpasta. Het is een karakteristieke pasta die gemaakt is van sojabonen, sesamzaden, knoflook, gember en diverse Chinese specerijen. Het heeft qua smaak een hint van zoethout en anijs. Sommige Chinezen gebruiken deze pasta in de marinade van char siu (Chinees geroosterd rood varkensvlees). Vervolgens kun je deze saus gebruiken om vlees mee te stoven bijvoorbeeld chicken wings of rundvlees, ook goed te gebruiken in roerbakgerechten en dipsausen. Na opening van de fles of het blik het beste in de koelkast bewaren. In de koelkast nog maanden houdbaar.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.