Aardappelzetmeel
Aardappelzetmeel, de naam zegt al genoeg, is zetmeel dat wordt gewonnen uit aardappels en geeft een saus naast een hogere binding, ook een mooiere en heldere glans dan maïzena. Prefereer je een glanzende en dikkere saus net als bij vele Chinese gerechten, gebruik dan aardappelzetmeel i.p.v. maïzena. Het gebruik van maïzena past beter bij Westerse sauzen en soepen, aangezien maïzena het binden van sauzen en soepen een blankere kleur geeft. Zowel aardappelzetmeel als maïzena hebben een neutrale maak. Aardappelzetmeel is op een koele, droge en donkere plek ontiegelijk lang houdbaar.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.