Groene mango
Een groene mango is heel zuur qua smaak en wordt niet direct uit de hand gegeten. In Suriname wordt het op azijn gedaan en als zuurgoed gegeten. In India wordt het verwerkt in curry’s en chutneys. In Thailand en Vietnam wordt hie vaak in julienne gesneden of gekneusd en dan verwerkt in salades. In de koelkast is het ruim een week houdbaar. Leg je de mango’s weg op een fruitschaal dan zullen ze gaan rijpen.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.