Thaise knoflook
Thaise knoflook of te wel krathiem thai zijn kleine knoflookteentjes die dikwijls in de Thaise keuken met schil en al wordt gevijzeld en verwerkt in roerbakgerechten, marinades of wordt gefrituurd en gebruikt als garnering. Thaise knoflook smaakt aromatischer en warmer dan de reguliere knoflook. Is meestal ook duurder. Houdbaarheid: een week of twee. Maar, invriezen kan ook.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.