Rock sugar
Rock sugar, de naam zegt al genoeg. Het is suiker oftewel rietsuiker in grote stukken die op stenen lijken. Rock sugar wordt veelvuldig gebruikt in de Chinese keuken om theeën, zoete soepen en diverse Chinese gerechten een mooie glans en een plezante zoete smaak te geven. Andere namen zijn: Chinese bloksuiker, kandijsuiker, gele kandij of te wel bingtang. Voor gebruik in wat kleinere stukken breken. Op een koele, droge en donkere plek is deze suiker jaren houdbaar.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.