Zoutvlees
Zoutvlees is erg gezouten rundvlees gepekeld in een bijzondere kruidenmix. Wordt veelvuldig gebruikt in de Surinaamse Creoolse en in de Antilliaanse keuken. In de toko’s verkrijgbaar in emmers of vacuümverpakkingen. Bij sommige Albert Heijn filialen kun je ook aan zoutvlees komen. Eerst dien je het vlees te ontzouten door het in ruim water circa 20 minuten te koken. Na het ontzouten, kun je het in stukjes snijden en verder verwerken in diverse Surinaamse en Antilliaanse gerechten. Vacuüm verpakt maanden/jaren houdbaar in de koelkast.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.