Avocado frappucino met rode bonenpasta
In deze frappuccino werkt de zachte textuur en de natuurlijke smaak van avocado goed met de zoetigheid van de rode bonenpasta. Deze ingrediënten geven deze frappuccino een moderne Aziatische twist. Tijdens de warme zomerdagen, zeker een aanrader. Of na een exotische Aziatische maaltijd kan deze frappuccino geserveerd worden als toetje. Enjoy!
Avocado frappuccino met rode bonenpasta
Totale bereiding: 10 minuten
Per persoon
Ingrediënten frappucino
½ rijpe avocado
200 ml gecondenseerde ongesuikerde melk
10 ijsklontjes
1 theelepel vanille extract
Ingrediënten garnering
2 volle eetlepels Koreaanse rode bonenpasta
toef slagroom uit een spuitfles
Bereidingswijze
Schil de avocado en snijd deze in blokjes. Doe de blokjes avocado met de gecondenseerde ongesuikerde melk, ijsklontjes en vanille extract in een blender en mix alles tot het ijs fijngemalen is. Let wel op, je moet een goede blender hebben die het ijs kan vermalen.
Pak een long drink glas (zie foto’s) en schep in dit glas 2 eetlepels rode bonenpasta.
Giet nu boven de rode bonenpasta de frappuccino en garneer met toef slagroom.
Serveer met een dik rietje.
Ga op deze wijze verder als je nog een aantal glazen wilt maken.
Note: verder hoef je geen suiker toe te voegen, de rode bonenpasta is in principe je suiker, want deze pasta is mierzoet.