Saeujeot
Saeujeot zijn kleine garnaaltjes. Het zijn kleine Koreaanse gefermenteerde garnaaltjes met een zeer hoog zoutgehalte. Eigenlijk is saeujeot de Koreaanse trassi (garnalenpasta). Dit ingrediƫnt wordt veelvuldig gebruikt in de Koreaanse keuken i.p.v. zout. Wordt vaak toegevoegd in kimchi, dipsauzen of gestoomde eieren. Nogmaals het is erg zout, gebruik het daarom met mate. In de koelkast jaren houdbaar.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.