Xue cai da wang
Xue cai da wang is ingemaakte mosterdkool en heeft een zoutige en zurige flavour. Het zit in handzame pakjes en je kunt het beter voor gebruik een aantal keren spoelen onder stromend koud water, zodat het kan ontzouten. In de Chinese keuken wordt deze ingemaakte mosterdkool geroerbakt met vlees en andere smaakmakers, zodat je het met rijst kunt eten. Maar, als topping op een noedelsoep doet deze kool het ook erg goed. Buiten de koelkast op een koele, droge en donkere plek vrij lang houdbaar.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.