Tajerblad
Tajerblad is een Surinaamse bladgroente en heeft een fijne smaak die te vergelijken is met spinazie. Het wordt veelal in de Surinaamse keuken verwerkt in soepen en wordt ook gegeten als bladgroente bij vis- en vleesgerechten met rijst. Verwijder de stengels van de bladeren en de dikste nerven. Daarna is het raadzaam de bladeren goed te spoelen, vervolgens fijn te snijden en verder te verwerken in gerechten. In de koelkast kun je het twee tot drie dagen bewaren.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.