Sake
Sake is een Japanse alcoholische/gefermenteerde drank die onder andere wordt gemaakt van rijst. Sake bevat meer alcohol dan wijn en het alcoholpercentage ligt tussen de 18 en 20 procent. Er zijn verscheidene soorten sake beschikbaar en kan koud, op kamertemperatuur, warm en heet worden gedronken. Dit is afhankelijk van de soort sake. Het is een onmisbaar ingrediƫnt in de Japanse keuken en wordt veelvuldig gebruikt in soepen, sauzen, marinades en stoofgerechten. Een geopende fles is buiten de koelkast jaren houdbaar.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.