Munt
Munt is een frisse kruid en heeft een subtiele mentholsmaak. Munt wordt met regelmaat gebruikt in de Arabische en Aziatische keuken. In de Arabische keuken is het een bekend fenomeen dat er thee wordt getrokken van verse muntbladeren. In de Aziatische keuken wordt de frisheid van munt vaak gebruikt als tegenhanger bij gerechten met veel pit. Houdbaarheid: verpak de muntbladeren in een stukje keukenpapier, dat vooraf een beetje vochtig is gemaakt en zet weg in de koelkast. Op deze wijze zeker tot een week goed te bewaren. Muntbladeren kun je ook grof hakken en invriezen.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.