Kai lan
Kai lan, Gai lan of te wel Chinese broccoli wordt veel gebruikt in de Chinese keuken en smaakt naar de reguliere Europese broccoli, alleen deze Chinese heeft meer ‘umpf’. Deze broccoli kun je het beste eerst blancheren, goed laten uitlekken en dan roerbakken. In de Chinese keuken wordt het meestal klaargemaakt met oestersaus. Een heerlijke bladgroente die gegarandeerd iedereen van zijn sokken afblaast, indien goed klaargemaakt.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.