Jonge sojabonen zonder peulen
Jonge sojabonen of te wel in het Japans edamame tref je twee varianten in het vriesvak in de toko’s aan. Met of zonder peulen. In Japan worden de jonge sojabonen in de peultjes als aperitief genuttigd met een koud glaasje bier. Eetwijze: druk de bonen met je vingers uit de peul, eet alleen de bonen op, niet de peul. De bonen zonder de peulen kunnen prima verwerkt worden in roerbakgerechten, soepen en salades. Maar, je kunt er ook een heerlijke spread van maken en dippen met brood. De culinaire mogelijkheden zijn eindeloos. Beide varianten in de vriezer bewaren.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.