Gedroogde chilipepers
Gedroogde chilipepers zijn zongedroogde pepers. Voor een extra pittigheid worden ze veelvuldig in de Aziatische keuken gebruikt in stoofgerechten, roerbakgerechten, soepen en currypasta’s. Italianen gebruiken tevens gedroogde chilipepers om pasta’s een push te geven. Bij het maken van een Thaise rode currypasta kun je een aantal gedroogde chilipepers eerst een half uurtje wellen in heet water en dan verder vermalen of vijzelen met resterende ingrediënten. Op een koele, droge en donkere plek blijven gedroogde chilipepers jaren goed in je voorraadkast.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.