Gebakken uitjes
Gebakken uitjes worden meestal van een bloemlaagje voorzien en krokant gefrituurd in hete olie. Het bloemlaagje geeft de uitjes zijn knapperigheid. Deze uitjes zijn ondenkbaar in de Indische keuken en worden royaal over een nasi of een bami gestrooid. In een saoto soep (Surinaamse kippensoep) en in de Indische soto ajam, mogen deze uitjes niet ontbreken. Ook zijn ze goed geïntegreerd in de Hollandse keuken. Vermaal een handvol gebakken uitjes in een vijzel en meng door de gehaktbal. Gebakken uitjes zijn goed afgesloten in de verpakking best lang houdbaar.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.