Furikake
Furikake is een Japanse kruidenmengsel of kruidenstrooisel die dikwijls over rijst wordt gestrooid om gekookte rijst extra op smaak te brengen en tevens om de rijst te decoreren. Furikake kan ook worden gebruikt bij sushi, visgerechten of in salades. Er zijn verschillende soorten furikake met verschillende prijskaartjes beschikbaar in de toko’s. Dit potje op de afbeelding is kameya wasabi furikake en bevat sesam, zout, maismeel, suiker, zeewier, bonitopoeder, eiwit, soja, groene thee, wasabi, zeewier extract, gistextract en smaakversterkers. De furikake goed afgesloten in het potje is maanden prima houdbaar op een koele, droge en donkere plek.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.