Choy sum
Choy sum, choi sum of choy sam is een Chinese bladgroente en heeft een milde mosterdachtige smaak. Het valt onder de koolsoorten en je kunt zowel de bladeren als de stelen en tevens de gele bloemetjes eten. Je kunt deze bladgroente roerbakken of verwerken in soepen of salades. In de toko’s is een lange en een korte versie beschikbaar. Lang of kort, qua smaak niet veel verschil.
In de koelkast max. 3-5 dagen houdbaar.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.