Chinkiang rijstazijn
Chinkiang azijn is een zwarte rijstazijn afkomstig uit de stad Zhenjinag (Chinkiang) uit de provincie Jiangsu, dichtbij Shanghai. Deze azijn wordt veelvuldig gebruikt in de Chinese keuken. Het is een aromatische azijn en haalt de smaak van de ingrediƫnten in een gerecht op. Buiten de koelkast bewaren, liefs op een koele, droge en donkere plek en de houdbaarheid kan oplopen tot enkele jaren.
Categorieën
Afrikaans
Arabisch
Aziatisch
Bijgerechten
Caraibisch
Chinees
Divali
Drankjes
Eieren
Fusion
Hindoestaans
Hoofdgerechten
Huisgemaakt
Indiaas
Indisch
Indonesisch
Jamaicaans
Japans
Javaans
Kantonees
Kerst
Koreaans
Laotiaans
Maleisisch
Nagerechten
Nederlands
OudenNieuw
Pakistaans
Portugees
Sichuan
Snacks
Spaans
Surinaams
Taiwanees
Thais
Valenciaans
Varia
Vegetarisch
Vietnamees
Vis
Vlees
Voorgerechten
Zuid-Amerikaans
Zuidoost-Aziatisch
Zoek en vind
Contact
shakita@tokotheek.nl
Social media
Disclaimer
De op deze website geplaatste beelden en teksten zijn eigendom van tokotheek en mogen niet gebruikt worden door anderen zonder toestemming van tokotheek.