Mei Kuei Lu Chiew cocktail met kakifruit en orgeade

Mei Kuei Lu Chiew cocktail met kakifruit en orgeade op tokotheek
Deze cocktail is ontstaan door ‘ik-flans-wat-in-elkaar-met-de-dingen-die-ik-nog-heb-liggen- van- de-toko’. En het resultaat mag er wezen! Het is een heerlijke frisse cocktail geworden en vandaar nu available op mijn blog, ook ter inspiratie voor de komende feestdagen. Enjoy!

Mei Kuei Lu Chiew cocktail met kakifruit en orgeade op tokotheek

Mei Kuei Lu Chiew cocktail met kakifruit en orgeade
Totale bereiding: 20 minuten
4 personen

Ingrediƫnten
2 stuks kakifruit
2 stuks sinaasappels
40 ml limoen- of citroensap
40 ml Mei Kuei Lu Chiew
4 eetlepels orgeade
ijsblokjes

Bereidingswijze
Snijd het kakifruit in stukjes, pureer en zeef in een karaf. Pers de sinaasappels en limoenen, zeef het vocht ook in de karaf waarin het gezeefde kakifruit zit. Meng het geheel. Voeg daarna de Mei Kuei Lu Chiew en de orgeade siroop toe. Roer het geheel.

Shake het vocht met wat ijsblokjes in een cocktailshaker en verdeel over vier mooie cocktail glazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *